Är du redo för lagen om digital tillgänglighet?

Vad är WCAG och gäller det dig? WCAG står för tillgänglighet på webben, alltså att personer med funktionsvariationer kan uppfatta, förstå, navigera, interagera med, och bidra med information till webben.

Om knappt ett år förstärks lagkraven och den 23 september 2020 måste alla webbplatser inom statliga och kommunala företag uppfylla WCAG 2.1. Vad behöver du göra för att förstärka din webbplats? Välkommen till oss på Maverick by Sigma på och hör våra experter berätta mer och hur vi kan hjälpa dig.

Ta med en kollega och anmäl dig redan i dag. Vi bjuder på frukost!

När: Den 24 oktober klockan 07.30-08.45
Frukost och frågestund 07.30-07.45
Presentation startar 07.45

Var: Maverick by Sigma, Lindholmspiren 9

Välkommen!

JAG ANMÄLER MIG: